Åbent Hus

 |

Søndag den 11. april havde Sindal Golf Klub inviteret medlemmerne til at tage en ven med til Åbent Hus, der også var annonceret i lokale ugeaviser. Denne invitation havde 14 medlemmer taget imod og trods det meget dårlige golfvejr mødte de op med 17 ”venner”.

Endvidere trodsede 6 gæster, der havde læst annoncen i avisen, vejret og mødte op i klubben.

Klubbens formand bød velkommen, hvorefter klubbens træner Adam Stevenson instruerede gæsterne i de grundlæggende færdigheder, og efter en lille puttekonkurrence var alle klar til at prøve kræfter med spillet på golfbanen.

Velforsynet med en ”gooddie bag” fordelte spillerne sig med deres værter og hjælpere fra klubben på banen. Der blev spillet nogle huller inden man igen mødtes udendørs ved klubhuset.

Alle havde vist ønsket at komme indendørs i det våde og kolde vejr, men det havde Corona restriktionerne jo desværre sat en stopper for.

Der blev orienteret om de muligheder man får med et prøvemedlemskab i klubben.

Disse muligheder var tilsyneladende fristende, for ikke færre end 9 tegnede straks et prøvemedlemskab.

Klubben havde sat 3 præmier på højkant blandt de nye medlemmer.

Efter lodtrækning blev en trolley vundet af Torben Høngaard, en flaske vin af Gitte Vium og endelig 3 bolde af Jette Højmark. Efter 3 timer blev arrangementet sluttet af med et leve for golfklubben og de nye medlemmer.