golfklubben (1)
sindalggolfklub_hul16
Sindal-Golf-Klub-hul-18
Sindal-Golf-Klub-hul-1
Sindal golf klub skydrone.dk
PlayPlay
Sindal-Golf-Klub-hul-13
Sindal-Golf-Klub-hul-18
previous arrow
next arrow

Det er meget vigtigt at alle respekterer banepersonalet og venter med at slå indtil personalet giver tegn eller er så langt væk at man ikke har nogen som helst risiko for at ramme dem (selvom man slår drømmeslaget!)

Vi oplever desværre ofte at spillere afventer når vi kører i retning mod dem, men når vi så vender maskinen og ikke længere har øjenkontakt, så slår spillerne ud. Dette er en meget farlig situation da banepersonalet ikke har nogen chance for at undvige, og heller ikke kan høre hvis der bliver råbt ”Fore.”

Alle medarbejdere er opmærksomme på at tage hensyn ude på banen og vil lukke igennem når der er mulighed for det. Vi holder altid øje med spillerne, men venter ofte med at vinke igennem indtil vi kan se, at I er klar og når det passer med klippearbejdet.

Når vi feks. klipper fairway og der nærmer sig spillere, er der følgende faktorer/overvejelser, der afgør hvornår vi vinker jer frem:

  1. Kan jeg nå at klippe færdig på banen uden at spillerne skal vente i ”lang” tid?
  2. Er spillerne klar til at slå, eller kan jeg nå et træk mere?
  3. Hvor skal jeg bevæge mig hen for at være i sikkerhed og have mulighed for at undvige når jeg vinker igennem?

Som I kan se er der en lang række overvejelser, som vi gør af sikkerhedshensyn samt for at minimere jeres ventetid. Det betyder at når vi ikke umiddelbart vinker igennem, er det ikke et udtryk for at vi ikke har set jer, eller at I bare kan spille, men vi er ved at gøre klar til at vinke igennem. 

Derfor afvent altid signalet fra greenkeeperen inden I slår!