golfklubben (1)
sindalggolfklub_hul16
Sindal-Golf-Klub-hul-18
Sindal-Golf-Klub-hul-1
Sindal golf klub skydrone.dk
PlayPlay
Sindal-Golf-Klub-hul-13
Sindal-Golf-Klub-hul-18
previous arrow
next arrow

En vellykket golfdag med EC Møbler

 |

Kenn Magersholt tog initiativet til en mindeværdig dag, da han besluttede at invitere EC Møbler til en golfoplevelse. Lørdag eftermiddag den 16. september blev dagen, hvor medarbejdere fra EC Møbler fik mulighed for at prøve kræfter med golfspillet.

Dagen begyndte med en hjertelig velkomst og udlevering af udstyr, herunder bolde, til alle deltagerne. Efter at have rustet sig til dagens udfordringer, var det tid til at tage hul på introduktionen til golfspillet på Driving Range og Puttebanen. Selv de mest uerfarne deltagere fik en chance for at forbedre deres sving og putting færdigheder.

Højdepunktet var dog spillet på Par3 Banen, hvor deltagerne blev delt op i mindre hold og kastede sig ud i golfbanens udfordrende huller. Smilene var brede, og konkurrencen var intens, men det vigtigste var den fælles glæde ved at deltage i denne fantastiske sport.

Efter en dag fyldt med golf og gode øjeblikke afsluttede alle dagen på “Hul19,” hvor de blev forkælet med et mindre traktement.

Andreas Christensen, en af EC Møblers medarbejdere udtalte efter begivenheden, at de gerne vil vende tilbage til en lignende oplevelse i foråret 2024. Det er en fornem anerkendelse af, hvor vellykket dagen var.

I rekrutteringsudvalget ser vi frem til at arrangere flere lignende begivenheder i 2024. Hvis du eller din organisation har interesse i at deltage eller arrangere lignende golfdage, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Vi glæder os til at skabe flere uforglemmelige golfoplevelser sammen i fremtiden.