Junioruge i Sindal Golf Klub

 |

I samarbejde med DGU blev der i uge 32 afholdt 3 dage med golf. Mandag d. 06-08 lagde Frederikshavn bane til arrangementet, og 5 juniorer fra Sindal deltog. Tirsdag var der juniorgolf i Hjørring og Onsdag d. 08-08 var det Sindals tur til at arrangere en dag i juniorugen. Her deltog 10 juniorer fra Frederikshavn sammen med 12 juniorer fra Sindal. Endvidere mødte 4 juniorer op for at prøve at spille golf for første gang

Deltagerne fik hver en bag fra DGU med cap og andre småting til golf samt bananer og juice, sponseret af Brugsen i Gærum.

Efter en god gang opvarmning blev de juniorer, som har banetilladelse sendt ud på 18-huls banen. Nybegynderne øvede lidt på driving range, hvorefter de prøvede at spille nogle huller på par 3 banen.

Efter golfrunden blev en Short Game bane, som pro Morten Kiil havde lavet på træningsområdet, flittigt benyttet af de unge spillere.

Mange hjælpere var mødt op for at hjælpe ved arrangementet, og det var medvirkende til, at juniorerne fik en god dag med masser af golf og solskin.