Så er Danmarksturneringen begyndt

 |

I weekenden den 8. – 9. maj begyndte Danmarksturneringen – og i år har Sindal 3 herrehold med i turneringen.

Den 8. maj spillede alle 3 hold på hjemmebane – men desværre blev det kun til en sejr til vores 2. hold som slog Læsø med 8 – 4 – selvom vores 1. holds kamp mod Dronninglund var tæt lykkedes det ikke at hive sejren hjem – alle amtcher på nær en var ned af 18. hul.

Om søndagen var vores 1. og 2. hold i kamp på udebane i henholdsvis Sæby og Hjørring og her lykkedes det desværre ikke at vinde – vores 1. hold tabte 8-4 til Sæby og vores 2. hold rendte ind i en øretæve på 12 – 0 til Hjørring.

Vi kommer stærkt igen og ser frem til næste kamp – og som altid er man altid velkommen til at komme ud at kigge når vores hold spiller på hjemmebane – der er GRATIS adgang.

Resultater fra weekenden

Lørdag på hjemmebane i Sindal

Vores 1. hold taber 10 -2 til Dronninglund – men ok – Dronninglunds spillere havde alle plus-handicap – og Otto Sort slår Casper Bruun 3 – 1 – havde heldet været på vores side var det blevet til en sejr.

Vores 2. hold vinder 8 – 4 over Læsø – en god sejr for holdet og det giver selvtillid.

Vores 3. holder taber desværre til Hals med 9 – 3 men det giver de unge nye spillere rutine til fremtidige kampe

Søndag på udebane i Sæby og Hjørring

Vores 1. hold taber til Sæby med 8 – 4 – det er ok at tabe på udebane når der spilles fra hvide klodser – men desværre tabte vi et par af kampene stort.

Vores 2. hold løber ind i en øretæve på 12 – 0 – der er ikke så meget at sige – det var en off-dag for holdet – vi kommer stærkt igen.

Vores 3. hold var ikke i kamp – da Ørnehøj har trukket deres hold i rækken.

Næste match i Danmarksturneringen er den 19. juni hvor alle tre hold spiller på hjemmebane – kom ud og se noget godt golf.