Sejre til Sindal i Danmarksturneringen

 |

I weekenden var der kamp i DGUs Danmarksturnering og lørdag var alle Sindals 3 hold i kamp på udebane. Vores 4. divisionshold var en tur i Dronninglund og her blev til en sejr på 7-5 over hjemmeholdet, som blandt andet blev sikret ved at både vores foursome og fourball vandt. Vores herrehold i kval-rækken var en tur i Øland og her blev det til en delt match på 6-6. Vores damer i kval-rækken var en tur i Hjørring og her blev det til et nederlag på 7-2 – Sindals to point blev sikret af Mai-Britt Klitgård.

Søndag var der så kamp på Sindals smukke anlæg – Herreholdet i 4. division havde besøg af Hvide Klit – Det blev en jævnbyrdig kamp, men til sidst trak Sindal det længste strå og vandt matchen 7-5 takket være sejre til Brian Brasholt, Thomas Rædkjær og vores foursome med Lasse Petersen og Otto Sort.

Herreholdet i kval-rækken havde besøg af Dronninglund og det blev til en sikker sejr på 11-1 – sejren var aldrig rigtig i fare og kun en kamp måtte ned af 18. hul før matchen endte delt.

Damerne i kval-rækken havde også besøg af Hvide Klit og det blev en tæt kamp, som desværre endte med sejr til Hvide Klit på 5-4 – Mai-Britt Klitgaard og Carina Lykke Eriksson vandt deres kampe.

Alt i alt blev det en god dag for Sindal Golfklubs elitehold – selvom vi måtte afbryde kval-rækkens matcher på grund af regnvejr, torden og lyn i en times tid.

Og dagen blev ikke dårligere af, at Dronninglund vandt over Ørnehøj i vores pulje i 4. division – så vi nu er lige med Ørnehøj i toppen.

Herretruppen i weekenden bestod af:

4. divison:

Thoms Rædkjær
Kasper V. Hansen
Brian Brasholt
Otto Sort
Lasse Petersen
Kim Kronborg
Kenneth Jensen

Kval-række

Michael Jørgensen
Peter H. Sønderskov
Asger Levinsen
Anders Molin Nielsen
Peter Harding Jensen
John Christensen
Allan Olesen

Damernes hold i kval-rækken bestod af

Mai-Britt Louise Klitgaard
Carina Lykke Eriksson
Susanne Nielsen
Lone Fjeldgård
Hanne Svendsen

Næste hjemmekamp er den 18. august og alle er velkommen til at komme og kigge på

Se mere på:

Damer: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1341448/roundrobin
Herrer 4. div: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1334516/roundrobin
Herrer Kval: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1340087/roundrobin