golfklubben (1)
sindalggolfklub_hul16
Sindal-Golf-Klub-hul-18
Sindal-Golf-Klub-hul-1
Sindal golf klub skydrone.dk
PlayPlay
Sindal-Golf-Klub-hul-13
Sindal-Golf-Klub-hul-18
previous arrow
next arrow

Støtteforening i Sindal Golf Klub

 |

 Kære medlemmer. 

Som nævnt på Generalforsamlingen vil vi forsøge at udnytte den enestående mulighed, at blive godkendt hos Skat som være en ”almenvelgørende forening”. Ved at blive godkendt hos Skat får vi nye og meget attraktive muligheder. 

Hjælp os med yderligere momsfradrag 

  1. For at blive godkendt af Skat skal over 100 personer være villige til at give golfklubben en gave på min. kr. 200 Det kan være medlemmer/firmaer eller øvrige personer, og her har vi så brug for dig. 
  2. Hjælp golfklubben ved at indbetale et beløb på min kr. 200 til konto 7405-00502686 eller via Mobilpay nr. 507492 
  3. Ved betaling skal du opgive dit medlemsnummer og de sidste 4 cifre i dit personnummer. Så sikrer vi, at du automatisk får et fradrag for din gave på din næste selvangivelse. Der gives fradrag for en gave op til kr. 17.700. Alle kan være støttemedlem også ikke medlemmer af klubben. For indbetaler som ikke er medlem i klubben skal hele cpr. nr. opgives samt mailadresse. Firmaer bedes opgive CVR nr. og mailadresse. 

Hvad betyder det for golfklubben 

Yderligere momsfradrag forventer at give klubben en besparelse i 2023 på kr. 130.000, og nu da det er besluttet, at vi skal bygge ny shop/badefaciliteter er det en endnu større besparelse vi kan opnå – så det er yderst vigtigt og en kæmpe hjælp 

Hvad betyder det for dig – Du vil med et bidrag på kr. 200 få 30% tilbage i skat. Med tiden vil den samlede besparelse for klubben kunne medvirke til en reduceret stigning i kontingenterne, og på den måde kan det ende med at blive en god forretning for både dig personligt og for klubben, og klubben er jo også dig. 

For at hjælpe støtteforeningen i gang opretter vi første år en turnering for disse medlemmer. Den vil blive afviklet forår 2024, når det hele er på plads. 

Vi håber på din hjælp 

Med venlig hilsen og god golfsæson 2023 

Bestyrelsen